Voeg een nieuw bericht toe aan het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je email adres wordt niet getoond.
Voor de veiligheid bewaren we ip adres 3.87.250.158.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het hebben geakkordeerd.
We behouden het recht om je bericht aan te passen of niet te plaatsen.
5 berichten.
Roos uit Utrecht
Aimee rijdt mijn paard in afwezigheid van mij, omdat ik langere tijd in het buitenland ben! Super service van Aimee, heel betrouwbaar en echt een topper. Djura is heel blij met haar, ze heeft veel vertrouwen bij haar gewonnen en ze zijn net gestart met wedstrijden waar ze hun 1e plek samen hebben behaald. Ik kijk uit naar de volgende wedstrijd. Liefs Roos
Joyce uit Harskamp
Het vorige paard wat ik reed was een redelijk gecompliceerd paard die niet altijd makkelijk te rijden was. Met de goede begeleiding van Aimee groeide wij echt als een team en gingen wij met sprongen vooruit. Nu heb ik mijn eigen paard ook hier gaat zij geweldig mee om. Ze kijkt goed wat het paard aan kan en pushed je op een gecontroleerde manier naar een goed resultaat. Ik ben erg blij met haar als instructrice en zou haar ook zeker aanbevelen voor iedereen! ?
Marije en maud uit Apeldoorn/stroe
Ontzettend tevreden over de gedreven manier van lesgeven van aimee! Maud gaat dit jaar voor het eerst starten in de B met haar pony en aimee geeft haar super wedstrijdtraining en begeleiding. Ik zie erg veel vooruitgang.
Lisa uit Abbenes
Super veel van Aimee geleerd! Zeker een aanrader!
Kirsten uit Amersfoort
Echt hele fijne leuk en vooral leerzame lessen!